Wie is W nu precies?

is een initiatief van een bedrijf dat in 25 jaar een sterke positie heeft veroverd in de relatiegeschenkenbranche. Wie zijn wij? Wij zijn HSG Relatiegeschenken. (HSG Nederland B.V.). Met onze voorliefde voor relatiegeschenken en onze passie voor internet introduceren we u de relatiegeschenken wereld.

Online shoppen in ons assortiment is nog nooit zo eenvoudig geweest. Snel zoeken, makkelijk uw product samenstellen en eenvoudig bestellen. Door onze ruime ervaring in de relatiegeschenkebranche hebben we onze dienstverlening kunnen perfectioneren. Veel producten zijn direct leverbaar uit voorraad waardoor deze snel gedrukt kunnen worden in onze eigen drukkerij. Voor u betekent dit dat we producten bedrukt en onbedrukt snel bij u aan huis kunnen leveren.

Service is voor ons vanzelfsprekend, klanttevredenheid is ons ultieme doel!

Kunnen we u helpen?  Chat met ons!

Elke dag staan wij voor u klaar, aarzel dus niet om uw vraag te stellen!

Wie zijn wij?

Wij zijn dé expert op het gebied van relatiegeschenken. Een team dat zich volledig inzet om u, onze klant, naar tevredenheid te helpen. Bij ons is de klant écht koning.

Wat doen we?

Met onze voorliefde voor relatiegeschenken proberen we deze passie over te brengen naar u door te adviseren en te controleren. Wij zorgen dat u de juiste relatiegeschenken heeft om uw promotie doeltreffend te maken.

Ons doel, ons idee

Ons doel? Blijven doen waar we goed in zijn en onze dienstverlening nog verder optimaliseren zodat we u steeds beter van dienst kunnen zijn. Wij blijven stappen vooruit maken, u toch ook?